Zonnestroom heeft de toekomst, ook zonder subsidies

Zonnestroom heeft de toekomst, ook zonder subsidies

De stimuleringsmaatregel van de rijksoverheid, subsidie van maximaal 650 euro is voor veel particulieren de aanleiding om zonnepanelen voor eigen gebruik te plaatsen. Zonnestroom is een techniek wat ook de komende jaren in ontwikkeling blijft. Hogere technische rendementen (70% in plaats van de huidige 20%) zijn in de nabije toekomst mogelijk.

Wij kunnen als duurzaam ingenieursbureau natuurlijk niet achter blijven, waardoor wij zelf  ook panelen plaatsen op ons kantoor. We hebben al de beschikking over koeling- en verwarming door middel van bronnen en een warmtepomp. Wij hebben niet alleen de kennis en ervaring als het gaat om duurzame installaties, het is voor ons toegepaste techniek wat in de praktijk prima functioneert.

Zonnestroom? Wij zeggen DOEN!

Heeft u vragen over zonnestroom of wilt u advies hierover? Neem contact op en indien u het wenst, brengen wij u in contact met erkende installateurs.